Bruus 0 Posted October 29, 2015 Na sprzedaż mam Grainfathera kocioł zacierno warzelny. Użyty 3 razy w stanie jak nowy. Zainteresowanych prosze o kontakt 609 512 154 Sposób dostawy: Odbiór osobisty Koszt dostawy: 0 Stan: używany Oceń stan: 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
denwer 1 Posted October 31, 2015 Coś ze sprzętem jest nie tak, że sprzedajesz po zaledwie trzech warkach? W zestawie jest chłodnica? Quote Share this post Link to post Share on other sites
frc 8 Posted October 31, 2015 Jakie jest wybicie i jaka wydajność udało Ci się uzyskać? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bruus 0 Posted October 31, 2015 (edited) Ze sprzętem wszystko w porządku, oczywiście chłodnica przeciwbieżna w komplecie. Wybicie 30L, wydajność o ile dobrze wyliczyłem to ok 65% (Brewtarget 80). Ze 2 litry zostają wraz z chmielinami bo pompka już tego nie podaje, a mi nie chciało się z tym bawić. Edited October 31, 2015 by Bruus Quote Share this post Link to post Share on other sites
santa 96 Posted November 4, 2015 Z jakiego powodu sprzedajesz, jeśli można wiedzieć? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bruus 0 Posted November 6, 2015 Tak to jest jak się zrobi zakup za plecami żony, teraz mi żyć nie daje i ciągła pretensja o to, że wydałem prawie 4k za garnek... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zielczi 10 Posted November 6, 2015 Zapytaj się czy jej garnki też potrafią same gotować Quote Share this post Link to post Share on other sites
profik 102 1 Items Posted November 6, 2015 Tak to jest jak się zrobi zakup za plecami żony, teraz mi żyć nie daje i ciągła pretensja o to, że wydałem prawie 4k za garnek... kup jej termomix'a Quote Share this post Link to post Share on other sites
santa 96 Posted November 7, 2015 Nagotuj w nim barszczu na święta. Żona zobaczy, że sprzed jednak przydatny i odpuści . Nowe szpileczki także mogą pomóc . Quote Share this post Link to post Share on other sites
von_Alex 12 Posted November 7, 2015 Prawdę rzecze Santa... ja do szpilek dorzuciłbym jeszcze jakąś gustowną torebkę w tym samym kolorze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr2 546 Posted November 7, 2015 (edited) do szpilek dorzuciłbym jeszcze jakąś gustowną torebkę w tym samym kolorze myślę, że definitywnie sprawę popchałby do przodu kawałek złota z naturalnym kamyczkiem w kolorze współgrającym z rzeczonym kompletem (pewnie przeźroczysty i super twardy pasowałby do wszystkiego) Edited November 7, 2015 by Dr2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bruus 0 Posted November 8, 2015 Jak widać w moim przypadku to nie takie proste Tak informacyjnie to można ten sprzęt zautomatyzować bardziej niż jest w oryginale. Miałem wcześniej kupiony sterownik Boleckiego, wczoraj skończyłem montować to wszystko w jedną całość. Przetestowałem na razie na wodzie i jestem pod wrażeniem. W przyszłym tygodniu może uda się coś uwarzyć na całkowitym AUTO Quote Share this post Link to post Share on other sites
patrykard 0 Posted January 30, 2016 Czesc, czy nadal chcesz sprzedać sprzęt? Pozdrawiam Patryk Quote Share this post Link to post Share on other sites
brewness 20 Posted January 30, 2016 A ja chętnie kupiłbym sam sterownik :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bruus 0 Posted January 31, 2016 Ogłoszenie nieaktualne Quote Share this post Link to post Share on other sites