ASadam 129 Posted October 27, 2015 Witam. Kolega potrzebuje ze 200 butelek. Jest z Warszawy. Może ktoś się chce pozbyć? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pszczół 5 Posted October 27, 2015 Witam. Kolega potrzebuje ze 200 butelek. Jest z Warszawy. Może ktoś się chce pozbyć? Będę robił porządek z butelkami. Mam trochę do oddania, ale z etykietami(te ciężko usuwalne). Oczywiście wolne od pleśni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dario 31 Posted October 27, 2015 A nie dalej jak 2 tygodnie temu był konkurs i do ogarnięcia było ponad 400 butelek i trzeba było szukać chętnych. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ASadam 129 Posted October 27, 2015 (edited) Ojojoj... Jak sobie ponaklejałem kiedyś, to jedynie myjka ciśnieniowa poradziła . Kolega raczej nie ma, więc chyba tylko z oryginalnymi sobie poradzi. Dzięki za chęci. edit. Dario, masz rację ale nic mi wtedy nie powiedział... Edited October 27, 2015 by ASadam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zwiazkowiec 28 Posted October 27, 2015 Ojojoj... Jak sobie ponaklejałem kiedyś, to jedynie myjka ciśnieniowa poradziła . Kolega raczej nie ma, więc chyba tylko z oryginalnymi sobie poradzi. Dzięki za chęci. edit. Dario, masz rację ale nic mi wtedy nóie powiedział... Ja mam kilka (~8-10) kartonów z umytymi butelkami (mogą mieć etykiety ale są czyste i czekają na napełnienie). Oddam w dobre ręce. Lukasz Quote Share this post Link to post Share on other sites
ASadam 129 Posted October 27, 2015 A gdzie ew. odbiór, np. jutro? Quote Share this post Link to post Share on other sites
zgoda 412 1 Items Posted October 28, 2015 Mam do oddania jeszcze 1 skrzynkę z butelkami w Wołominie. Może nawet 2 się uzbiera. Quote Share this post Link to post Share on other sites