WojtasK 0 Posted October 26, 2015 Witam, Zaczynam sie rozglądać nad większa kadzia zacierna poszukuje czegos w okolicy 70 litrów. Jestem otwarty na propozycje moze byc Keg przerobiony ze spustem moze byc gar. Sam nie do końca wiem co chce jeszcze. Mianowicie na pewno grzanie na taborecie. Moze byc z mieszadłem moze byc bez. Wszelkie propozycje prosze na pw. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panta_rei 48 1 Items Posted October 27, 2015 Zastanów się jaki masz budżet, potem będzie prościej ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtasK 0 Posted October 27, 2015 Budżet jest kwestia otwarta. Wiadomo ze nie mowię tutaj o kosztach typu pare tysięcy, ale kilka cos wyłuskał z zaskórniaków Quote Share this post Link to post Share on other sites
panta_rei 48 1 Items Posted October 27, 2015 Kupowałem ostatnio kilka garnuszków, 71,6 litra kosztował 590zł, tanie to to nie jest, ale zacierna fajna by z niego wyszła, do środka filtrator i moim zdaniem mieszadło obowiązkowe ;-) Ale czy w takim garze da radę kręcić silniczek od wycieraczek... w sumie zależy od mieszadła ;-) Tak bym to robił, ewentualnie można szukać kega 100l Quote Share this post Link to post Share on other sites
WojtasK 0 Posted October 28, 2015 Chyba tak zrobie jak nikt sie nie zgłosi. Tez o tym myslalem tylko z spawaniem samego spustu bede miał problem ale pewnie ktoś sie znajdzie. Quote Share this post Link to post Share on other sites