Jump to content
Sign in to follow this  
Pierre Celis

[Piwo i Cydr] Recenzja: Vintage Reserve 2014, Sheppy’s*

Recommended Posts

Cydr vintage to zazwyczaj najdoskonalszy produkt cydrowni. Robiony jest z najlepszych jabłek wyselekcjonowanych odmian. Wymaga także dojrzewania, często przez okres roku, w drewnianych beczkach. Taki też jest Vintage Reserve od Sheppy’s. Trafiły do niego najlepsze jabłka z sadu Three Bridges, o którym wspominałem już w poprzednim wpisie. Po fermentacji cydr trafił na leżakowanie do dębowych […]b.gif?host=piwoicydr.wordpress.com&blog=

 

Wyświetl pełny artykuł

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.