Jump to content
Pierre Celis

[Blog Dori] Słody karmelowe – przegląd

Recommended Posts

Słody karmelowe możemy podzielić przede wszystkim ze względu na rodzaj zboża z którego powstały, a więc będą słody karmelowe jęczmienne (najbardziej popularne), pszeniczne, żytnie. Słody karmelowe będą miały różną barwę od jasnej przypominającej  słód pilzneński, aż po ciemną przypominającą słody czekoladowe. Zależnie od słodowni będą nosiły różne nazwy. Większość omawianych […]

 

Wyświetl pełny artykuł

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.