Pierre Celis Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Takich właśnie rzeczy oczekuje po piwnych festiwalach – limitowanych wersji dostępnych wyłącznie podczas imprez. Atrakcyjność festiwali po polega na możliwości bezpośredniego spotkania i porozmawiania z piwowarami ale przecież też na degustacji wyjątkowych serii piw. SzałPiw na Warszawski Festiwal Piwa przygotował rzecz bezprecedensową – trzy owocowe kwasy fermentowane mieszanką z udziałem dzikich drożdży. Oto one: Fragum ambitiosum – Ambitna truskawkaPrunum lascivum – Frywolna śliwkaRibesium nigrum arcanum – Tajemnicza czarna porzeczka i obecna na rynku od września Rubus idaeus maleficus – Złośliwa malina Degustację wszystkich czterech przeprowadzam wraz z Jankiem Szałą! Wyświetl pełny artykuł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.