stjimmyjos Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 W recepturach amerykańskich występuje składnik cocoa nibs - jak rozumiem jest to śruta kakaowa i jest ona praktycznie nie do dostania. Jakieś pomysły czym to zastąpić? Ziarnami kakaowca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordas Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 W recepturach amerykańskich występuje składnik cocoa nibs - jak rozumiem jest to śruta kakaowa i jest ona praktycznie nie do dostania. Jakieś pomysły czym to zastąpić? Ziarnami kakaowca? https://www.bogutynmlyn.pl/go/_info/?id=2616 http://ekoidea.sklep.pl/pl/p/Surowe-kruszone-kakao-BIO-200-g-Surovital/492 Możesz kupić też całe ziarno i sobie pokruszyć. stjimmyjos 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.