Gabryśka Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Dzień dobry wszystkim! Na imię mi Gabi i pochodzę z malowniczego Cieszyna. Właśnie zaczynam na poważnie swoją przygodę z piwowarstwem domowym, którym zainteresowałam się na studiach. Mam już małe doświadczenie w robieniu własnych win, cydrów oraz octów i mam nadzieje, że pomoże mi to w udanym warzeniu własnego piwa Serdecznie pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelH Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Witaj na Forum. Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Cześć, Witaj na forum! Miło widzieć kolejną warzącą kobietę z okolicy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igorrodz Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Witam i ja. Nie, nie będę zakładał nowego wątku - przywitam się tutaj gdyż i ja jestem z Cieszyna Kilka osób mnie już poznało - pomagało w moich problemach i odpowiadało na moje pytania, co cieszy.Mam już pierwszą samodzielną warkę prawie za sobą - prawie, bo piwo bulka mi ciągle w fermentorze Pozdrowienia serdecznie dla wszystkich nie tylko ze Śląska Cieszyńskiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown000 Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 WItam, Co kryje się pod słowem "na poważnie", jestem ciekaw jak poważnie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts