Jump to content

Jeden gar do warzenia piwa i parzenia mięsa


Kazior
 Share

Recommended Posts

Witam, pytanie może dziwne ale nie znalazłem nigdzie odpowiedzi więc zapytam :)

Kupiłem gar nierdzewny 50 l parzyłem w nim mięso po wędzeniu potem uwarzyłem 2 warki na amerykańskich chmielach.

Garnek po warzeniu dokładnie umyłem po wyschnięciu robi się na dnie taki jakby nalot, jak jutro użyje go znów do parzenia to jest jakaś możliwość że mięso będzie czuć chmielem?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.