Kochan Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Witam, nazywam się Mateusz i pochodzę z Kostrzyna n/O ale aktualnie siedzę w Szczecinie. Piwem zacząłem interesować się kilka lat wstecz, gdy browar z Witnicy zaczął wypuszczać swoje produkty, wtedy była to odskocznia od koncerniaków, które totalnie mi już nie podchodzą. Od pewnego czasu niestety i Witnica popsuła swój produkt dlatego też postanowiłem zaczął warzyć sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbelt Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Witamy, witamy. Zajrzyj do naszej grupy, jeśli chcesz być na bierząco z tym co się na miejscu dzieje: https://www.facebook.com/groups/305841679559322/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kochan Posted August 11, 2015 Author Share Posted August 11, 2015 Witam, bimbelt już obserwuje stronę na Facebook, dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts