Jump to content

American wheat na drożdżach pszenicznych.


opeciarz
 Share

Recommended Posts

Z pewnością ktoś warzył, jakie wrażenia? Mam gęstwę po pszniczniakui chciałem ją jakoś wykorzystac do innego piwa, a z kolei klasyczny american wheat na US-05 nie przekonuje mnie do końca, jest dla mnie jakiś taki nijaki. Robić przerwę ferulikową czy też nie robić, chmielić na aromat czy też nie? Z góry dziekuję za porady :)

Edited by opeciarz
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.