konrados78 Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Czesc, mam na imie Konrad, jestem z Trojmiasta. Pierwsze piwo uwarzyłem 2 miesiace temu. Mam na koncie 3 warki. Sa to rozne wariacje na temat piw gornej fermentacji. Efekty sa zadowalajace ale spodziewam sie wiecej. Chcialbym poprawic przed wszystkim wydajnosc i odnalezc idealnie dla mnie zbalansowanie słodowości, goryczki i aromatu chmielowego w gotowym piwie. Mam teraz w planach piwa w roznych stylach (Witbier, IIPA, Stout, Weizen, Swiateczne, RIS itp.). Bede wdzieczny za wszelkie komentarze i sugestie dotyczace moich poczynan piwowarskich. Ja sam postaram sie rowniez publikowac swoje spostrzerzenia i uwagi. Ufff.... Pozdrawiam wszystkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemas.IE Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Witaj na pokładzie,samych udanych warek życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlozsatana Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Cześć, wytrwałości a Twoje oczekiwania zostaną spełnione ... powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts