Jump to content

[Docent] Wędzony kwas na Starówce


Pierre Celis
 Share

Recommended Posts

KwasGrodziszWspaniałych czasów dożyliśmy. Jeszcze niedawno mogliśmy tylko pomarzyć o naszym polskim Grodziszu, nie mówiąc o sałer ejlu uwarzonym przez polski browar. I proszę bardzo – w roku 2015 mamy zarówno różne warianty piw opartych na stylu Grodziskie jak i popularne „kwasy”. Przy okazji wizyty w Samych Kraftach na warszawskiej Starówce postanowiliśmy zdegustować dwa takie ciekawe piwa: Grodzisz z Browaru Nepomucen oraz Kwas Beta z Pinty. Które z nich wywrze na nas większe wrażenie? A może zupełnie coś innego? Warto obejrzeć :)

b.gif?host=polskieminibrowary.pl&blog=14

Wyświetl pełny artykuł
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.