Skocz do zawartości

Gotowe zestawy, a blg


Rekomendowane odpowiedzi

Z czasem wysładzania nie chodzi o problemy (zazwyczaj), tylko o to że jak robisz to za szybko, to woda nie zdąży wypłukać wszystkich cukrów z młóta i dla tego słaba wydajność.

To jak byś nasypał do szklanki cukru, zalał wodą zamieszał i szybką tę wodę wylał. Owszem cześć cukru się rozpuści i woda będzie słodka, ale cześć cukru zostanie Ci na dnie szklanki i się zmarnuje...

 

Posłuchaj się mądrych ludzi radzących Ci powyżej i zobaczysz różnicę...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.