Jump to content

Filtracja Magnesolem lub czymś podobnym


e-prezes
 Share

Recommended Posts

Na którymś z lubelskich konkursów piw (chyba w 2012) bnp prowadził wykład na ten temat. Zajęty czym innym nie słuchałem, choć znam z autopsji piwa tak filtrowane.

 

Ktoś tym jeszcze się zajmował w produkcji domowej? Pytanie głównie dotyczy środka Magnesol, który służy do filtracji olejów i frytur, ale chętnie poznam inne środki do filtracji.

Edited by e-prezes
Link to comment
Share on other sites

gdzieś w wątkach bankowo któryś z pro-piwowarów bawił się z filtracja przez ziemię, ale kto to był i gdzie była mowa ciężko będzie znalezc bo piszem z telefona.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.