Skocz do zawartości

Wszystko o zakładaniu i prowadzeniu multitapu


amorph

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym zaprosić wszystkie osoby znające się w temacie aby podzieliły się informacjami jak krok po kroku założyć lokal z piwami rzemieślniczymi na kranach oraz co należy zrobić żeby taki lokal odniósł sukces. Jakie są koszty założenia i prowadzenia takiego lokalu?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

To proste:

1. Mieć dobry pomysł

2. Mieć dobre pojęcie o prowadzeniu takie biznesu

3. Zrealizować konsekwentnie pomysł

4. Zapewnić dobrą ekipę, dobry klimat i dobre piwa

5. Konsekwentnie realizować plan i rozwijać lokal

 

Viola. 

 

Pytanie z cyklu: "hej, powiedzcie mi jak zrobić biznes tak, żeby osiągnąć sukces" powinno się traktować jak trolowanie. Serio.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Na poczatek to trzeba mieć lokal w dobrej lokalizacji. Później udać się do projektanta, który przygotuje projekt i uzgodni go ze wszystkimi zainteresowanymi stronami. Najlepiej gdyby zrobił od razu wystrój wnętrza. I tu już mamy ceny od 4tyś (paprok) do 20tyś

 

edit: wywiad, może trochę pomoże.

http://www.piwolucja.pl/felietony/wojtek-skoracki-pulapka-wywiad/

Edytowane przez jacer
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.