Jump to content

Wszystko o zakładaniu i prowadzeniu multitapu


amorph
 Share

Recommended Posts

Chciałbym zaprosić wszystkie osoby znające się w temacie aby podzieliły się informacjami jak krok po kroku założyć lokal z piwami rzemieślniczymi na kranach oraz co należy zrobić żeby taki lokal odniósł sukces. Jakie są koszty założenia i prowadzenia takiego lokalu?

Link to comment
Share on other sites

To proste:

1. Mieć dobry pomysł

2. Mieć dobre pojęcie o prowadzeniu takie biznesu

3. Zrealizować konsekwentnie pomysł

4. Zapewnić dobrą ekipę, dobry klimat i dobre piwa

5. Konsekwentnie realizować plan i rozwijać lokal

 

Viola. 

 

Pytanie z cyklu: "hej, powiedzcie mi jak zrobić biznes tak, żeby osiągnąć sukces" powinno się traktować jak trolowanie. Serio.

Link to comment
Share on other sites

Ten temat mógłby być wskazówką dla wszystkich, którzy takie biznesy otwierają. Myślę, że pytanie i korzystanie z rad świadomych konsumentów nie mam nic wspólnego z trolowaniem. Serio.

Link to comment
Share on other sites

Na poczatek to trzeba mieć lokal w dobrej lokalizacji. Później udać się do projektanta, który przygotuje projekt i uzgodni go ze wszystkimi zainteresowanymi stronami. Najlepiej gdyby zrobił od razu wystrój wnętrza. I tu już mamy ceny od 4tyś (paprok) do 20tyś

 

edit: wywiad, może trochę pomoże.

http://www.piwolucja.pl/felietony/wojtek-skoracki-pulapka-wywiad/

Edited by jacer
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.