Jump to content
Sign in to follow this  
Rosol

Irish stout Coopers, jaki dodać ekstrakt?

Recommended Posts

witam

 

Kupilem brewkita COOPERS irish stout. Mam takie pytanie. czy do fermentacji zamiast cukru dac puszke extraktu jasnego slodu czy lepiej ciemnego slodu? Sporo w necie poszperalem, ale nie znalazlem odp. Moze juz ktos z Was tak eskperymentowal? :D

 

 

Pozdrawiam

 

 

 

dori

edit- uszczegółowienie tematu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teoretyzując. Osobiście dałbym jasnego. Ciemny może spotęgować smaki palone i może nie być smaczne. Jasne ekstrakty i tak nie są znowu tak jasne, więc na kolor nie wydaje mi się, żeby Ci taki dodatek wpłynął.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.