malag201 1 Posted May 26, 2015 Jak w temacie, za grosze sprzedam, koło 40 butelek jest z zamknięciami pałąkowymi. Na ten moment zagracają mi piwnicę, muszę się pozbyć Tylko odbiór osobisty Legionowo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pun kOmora 32 Posted May 26, 2015 za grosze to znaczy za ile? 5gr? 50gr? Quote Share this post Link to post Share on other sites
malag201 1 Posted May 26, 2015 Ciężko powiedzieć za ile, koło 10pln szkrzynka + butelki w gratisie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sekal 1 Posted May 26, 2015 Rozumiem butelki czyste (tzn myte?) Jakie godziny odbioru wchodzą w grę przy odbiorze czwartek/piątek?Zaklepuję jedną skrzyneczkę z pałąkowymi i jedną zwykłych. Quote Share this post Link to post Share on other sites
malag201 1 Posted May 26, 2015 Kiedyś tam myte, trochę postały w piwnicy. Chcę wszystkiego się pozbyć. Jakaś Pani już zamówiła pałąkowe butelki za 40pln Quote Share this post Link to post Share on other sites
sekal 1 Posted May 26, 2015 Czyli zostały tylko zwykłe? Quote Share this post Link to post Share on other sites
malag201 1 Posted May 27, 2015 Jednak Pani zrezygnowała, nadal wszystko dostępne. P Quote Share this post Link to post Share on other sites
sekal 1 Posted May 27, 2015 To chętnie wezmę jedną skrzynkę kabłąków i jedną zwykłych .Na pw poproszę adres (jeśli można ) i godziny w jakich mogę podjechać w czwartek/piątek (preferuję godziny wieczorne). Quote Share this post Link to post Share on other sites
malag201 1 Posted May 27, 2015 Jak już pisałem chcę się wszystkiego pozbyć, bo jak weźmiesz 2 skrzynki, to nadal 3 mi zostaną i zajmują tyle samo miejsca Jeśli jednak chcesz rozkompletować, to 1pln za butelkę z pałąkowym zamknięciem + po 10pln za skrzynkę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Areh 5 1 Items Posted May 27, 2015 (edited) 10 PLN za skrzynkę? Przecież kaucja w sklepie za skrzynkę to 8 PLN, a sam przecież pisałeś że chcesz się tego pozbyć "za grosze". Edited May 27, 2015 by Areh Quote Share this post Link to post Share on other sites
malag201 1 Posted May 27, 2015 Jasne, wszystko za 50pln, ale jak mam rozkompletowywać, to drożej. Same butelki pałąkowe są warte więcej niż te 50pln Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr2 546 Posted May 27, 2015 (edited) Same butelki pałąkowe są warte więcej niż te 50pln OK. ale są warte tyle ile ile ktoś zechce za nie zapłacić Edited May 27, 2015 by Dr2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
malag201 1 Posted May 28, 2015 To tym samym ferrarri 2015 rocznik jest wart 1pln, bo ja zechcę tyle za nie zapłacić? Kończmy offtop, prośba o nie odnoszenie się do ceny, bo do tego nie służy ten wątek(tak myślę). Jeśli jest ktoś zainteresowany, to zapraszam, jak nie, to trudno. Tyle. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GB... 161 1 Items Posted May 28, 2015 Zwrotna niemiecka lub czeska z krachlą w sklepie z piwami regionalnymi kosztuje 1zet (kaucja). Można oddać bez problemu, raczej każdą rozsądną ilość . Quote Share this post Link to post Share on other sites
malag201 1 Posted June 5, 2015 No to same skrzynki + butelki zwykłe - 20pln. Chętni? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Areh 5 1 Items Posted June 5, 2015 20 x 0,35 = 7 PLN - cena kaucji za butelki 8 PLN - kaucja za skrzynkę. Razem to daje 15 PLN. W pierwszym poście piszesz że za grosze, a teraz chcesz to sprzedać drożej niż wychodzi w sklepie. Zdecyduj się. "Za grosze" w tym wypadku, to byłoby w okolicach 10 PLN. Quote Share this post Link to post Share on other sites
malag201 1 Posted June 5, 2015 Stary, masz jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem? Cytuję: "No to same skrzynki + butelki zwykłe - 20pln. Chętni?" Skrzynki, których jest 5, oddam za 20pln. Jeszcze masz jakieś dobre rady? 1 FurioSan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
malag201 1 Posted June 6, 2015 Zostały 3 skrzynki - po 5pln z butelkami. Quote Share this post Link to post Share on other sites
malag201 1 Posted June 8, 2015 Temat nieaktualny. Quote Share this post Link to post Share on other sites