Skocz do zawartości

witam


MichalK

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wszystkim,

 

Zaglądam tu od jakiegoś czasu i chyba właśnie przyszedł czas na dołączenie do grona. Mieszkam we Wrocławiu i tutaj staram się poznać tajniki uzyskiwania wszelkiego rodzaju złotych czy bursztynowych trunków chmielonych. Za sobą mam dwie warki. Ostatnia tydzień temu zakapslowana. Wszystko wg przepisów znalezionych w odmętach internetów. Warzę w towarzystwie kolegi. Piwko fermentuje i dojrzewa w otoczeniu starych niemieckich murów i póki co nie mieliśmy wpadki (odpukać w niemalowane i splunąć przez lewe ramię). To chyba tyle. Do zobaczenia na zlotach, w innych postach czy gdziekolwiek indziej.

 

Pozdrawiam,

Michał

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.