lewatywa8 28 1 Items Posted May 7, 2015 Sprzedam dwie nowe pompy pralkowe, przerobione na gwint 1/2 nierdzewny. 35 zł/ szt Sposób dostawy: Kurier Koszt dostawy: 15 Stan: nowy Oceń stan: 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
blukasze 0 Posted May 7, 2015 Witam, Rezerwuje obie pompy. Info na priv. Quote Share this post Link to post Share on other sites
19Mateusz87 54 Posted May 8, 2015 Z ciekawości zapytam, do jakiej pralki pasuje ta pompa? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lewatywa8 28 1 Items Posted May 8, 2015 Pompa pasuje do pralki Polar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lorak 1 Posted May 8, 2015 A czy mogę spytać do czego taka pompa? Posiadam taką sprawną (z pralki) i mógłbym ją wykorzystać. Ale do czego? Widziałem na forum: Wysładzanie - nie rozumiem po co pompa. Przelewanie kadzi do fermentatora - nie wiem po co takie coś skoro grawitacja zrobi to w kilka minut za darmo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zielczi 10 Posted May 8, 2015 Nie wszyscy mają instalacje takie jak Twoja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rabbek 48 Posted May 9, 2015 raczej do mieszania zacieru Quote Share this post Link to post Share on other sites
lewatywa8 28 1 Items Posted May 9, 2015 (edited) Ja używam w hermsie. Sprzedane. Edited May 9, 2015 by lewatywa8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
aandy 0 Posted May 11, 2015 Ja używam w hermsie. Sprzedane. a szkoda - kupiłbym W moim HERMSie miałem dwie - jedną do zacieru, drugą do wody do wysładzania. Ostatnio po przytkaniu filtracji zrobiłem eksperyment i połączyłem dwie w szereg - i przepływ ruszył - teraz muszę dokupić przynajmniej jedną. Quote Share this post Link to post Share on other sites
copytko 3 Posted May 20, 2015 Tak z ciekawości - jakie są prądowe parametry pracy tej pompy? Quote Share this post Link to post Share on other sites