Jump to content

Safale s 23 dry lager


finneganswake
 Share

Recommended Posts

Pierwszy raz użyłem tych drożdży i stąd moje pytanie na końcu wątku.

Piwko fermentuje obecnie.

Zrobione zostało tak:

- słód pilzneński,

- słód karmelowy (malutko),

chmiele: magnum, marynka, hallertau tradition, lubelski.

 I teraz: okazuje się, że z rurki wydobywa się zapach słodkawy, takiej renety ni to antonówki, w nucie zbliżonej do jajka, ale nie jest to żadna siara ani jakaś wada.

Piwa trochę ulałem, posmakowałem i nie pachnie jakąś wadą ze szklaneczki, smakuje jak to piwo z 3 dnia.

Ale czy ktoś miał podobne uwagi i doświadczenia z tymi drożdżami ??

 

Pozdrowienia piwne zasyłam

Edited by finneganswake
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.