Jump to content

Zacieranie,Warzenie.


Forest
 Share

Recommended Posts

W związku z brakiem czasu kilka razy kończyłem dzień wysładzaniem żeby następnego dnia warzyć.

Podstawowy problem jest długi czas doprowadzania brzeczki do wrzenia, po tym jak już ostygła przez noc.

Generalnie staram się z tego względu unikać takich praktyk, ale bywają różne sytuacje.

Link to comment
Share on other sites

Spokojnie, wiele razy tak robiłem i nic złego z piwem sie nie stało. Problem jest tylko z podgrzaniem takiej ilości brzeczki do wrzenia.

Ja na kuchence gazowej wspomagam się jeszcze grzałką zanurzeniową.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.