zgoda 412 1 Items Posted April 3, 2015 (edited) Do oddania mam 2 szkrzynki z butelkami, umyte choć stały przez rok w piwnicy, więc są zakurzone. Polskie zwrotne + zwrotne NRW (czeskie i niemiecke). Ekstra mogę dorzucić trochę bączków (również zwrotnych), ale bez skrzynki. Odbiór osobisty w Wołominie.Sposób dostawy: Odbiór osobistyKoszt dostawy: 0Stan: nowy Edited April 3, 2015 by zgoda Quote Share this post Link to post Share on other sites
1therion 27 Posted April 3, 2015 Chętnie przygarnę Quote Share this post Link to post Share on other sites
flood 17 Posted April 4, 2015 Też będę mial kilka do oddania - za dużo chyba tego zebrałem. Butelki czyste choć zakurzone po 5 latach w garażu. 1therion, jak chcesz to napisz, w przyszły weekend jak sie ogarnę to przygotuję. Quote Share this post Link to post Share on other sites
watson 18 Posted April 4, 2015 Obydwa ogłoszenia nieaktualne? Do Wołomina mam rzut beretem, @flood, gdzie ewentualnie odbiór? Quote Share this post Link to post Share on other sites
flood 17 Posted April 4, 2015 WATSON - tarchomin, ochota, po drodze gdzies, zalezy od pory dnia Quote Share this post Link to post Share on other sites
zgoda 412 1 Items Posted April 6, 2015 Odgruzowałem szopę na wsi i wydobyłem jeszcze jedną skrzynkę, zawartość taka sama. Warunki odbioru również. Quote Share this post Link to post Share on other sites
1therion 27 Posted April 8, 2015 @zgoda - jeśli nikt się nie zgłosi, a nie zależy Ci bardzo na czasie, to zgłoszę się i po tę skrzynkę, jak tylko znów będę w okolicy (nie wiem niestety, kiedy to będzie) @flood - kolega watson odebrał skrzynki? jeśli nie, to spróbuje się jakoś po nie umówić na priv Quote Share this post Link to post Share on other sites
zgoda 412 1 Items Posted April 8, 2015 Jak widać, po jedną nie chce się nikomu przyjechać do Wołomina. Jak będziesz w okolicy to zapraszam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pun kOmora 32 Posted April 8, 2015 Jak widać, po jedną nie chce się nikomu przyjechać do Wołomina. bo się okopali ze wszystkich stron, nawet od lasu nie dojdziesz ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
flood 17 Posted April 8, 2015 U mnie aktualne - tylko musze grzebnac dobrze w garażu i przygotować. Ile potrzeba? PS - czemu mnie nie powaidamia? Czemu "nowa zawartość" nic mi nie pokazuje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
watson 18 Posted April 10, 2015 @flood nie ten kierunek, więc ja odpuszczam @zgoda, kolega 1therion był pierwszy, w razie jakbyś odgrzebał jeszcze jakąś skrzynkę, chętnie podjadę Quote Share this post Link to post Share on other sites
1therion 27 Posted April 10, 2015 @zgoda, kolega 1therion był pierwszy, w razie jakbyś odgrzebał jeszcze jakąś skrzynkę, chętnie podjadę Spokojnie, ja mam daleko, w pobliży zgody bywam sporadycznie, Nie ma sensu, żeby zalegała mu skrzynka, szczególnie, że mi ona aż tak nie jest potrzebna. Więc jeśli masz ochotę, kontaktuj się śmiało ze zgodą i odbieraj Quote Share this post Link to post Share on other sites
zgoda 412 1 Items Posted April 13, 2015 Skrzynka z butelkami nadal czeka na nowego właściciela. Zapraszam, można odebrać przez cały dzień o dowolnej porze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
watson 18 Posted April 14, 2015 To ja chętnie wezmę czy odbiór w przyszłym tygodniu wchodzi w rachubę? Ze względu na pracę nie będę miał możliwości w tym tygodniu Quote Share this post Link to post Share on other sites