udarr 117 Posted March 29, 2015 (edited) Hej Tak jak w nazwie tematu - kupię lub przyjmę butelki do piwa. Miło gdyby butelki były "w miarę", czyli trochę czystsze niż takie leżące 5lat z resztkami piwa obok garażu Do butelek chętnie dokupię od razu skrzynki. Póki co interesuje mnie 100-200 sztuk butelek chociaż po mniejsze ilości też jestem w stanie podjechać gdzieś na terenie Wrocławia/okolic. Czekam na oferty Pozdrawiam, Kuba Edited March 29, 2015 by udarr Quote Share this post Link to post Share on other sites
bart3q 469 1 Items Posted March 29, 2015 Na kiedy potrzebujesz? Quote Share this post Link to post Share on other sites
udarr 117 Posted March 30, 2015 Generalnie nie ma pośpiechu, warzyć będę dopiero w tygodniu więc pierwsza partia ~50 sztuk za 3 tygodnie ale biorę się za poszukiwanie już wcześniej i od razu większą ilość na przyszłość. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yarrro 11 Posted March 30, 2015 Mam z 10 butelek. Mało, ale koło Ciebie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
udarr 117 Posted April 1, 2015 @yarrro rzeczywiście blisko to może się zgłoszę po świętach i uda się odebrać jakoś wracając do domu Odświeżam temat Quote Share this post Link to post Share on other sites
sesar 0 Posted April 2, 2015 (edited) Oborniki Śląskie - 100 butelek, jak nie więcej free Edited April 2, 2015 by sesar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dyzio69 0 Posted April 2, 2015 Hej Tak jak w nazwie tematu - kupię lub przyjmę butelki do piwa. Miło gdyby butelki były "w miarę", czyli trochę czystsze niż takie leżące 5lat z resztkami piwa obok garażu Do butelek chętnie dokupię od razu skrzynki. Póki co interesuje mnie 100-200 sztuk butelek chociaż po mniejsze ilości też jestem w stanie podjechać gdzieś na terenie Wrocławia/okolic. Czekam na oferty Pozdrawiam, Kuba mam do sprzedania 18 skrzynek. priv Quote Share this post Link to post Share on other sites