Skocz do zawartości

[Piwo i Cydr] Recenzja: Breton Cider, Kerisac, Marks&Spencer


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

“Des pommes et du talent”, czyli jabłka i talent – to motto bretońskiej cydrowni Kerisac. Jakość surowca oraz umiejętności cydrownika, to wartości na których oparł filozofię firmy założyciel, Edmunt Guillet. Tym też kieruje się jego rodzina, nadal zarządzającą spółką Guillet Frères. Czy da się to poczuć w cydrze, który robią dla Marksa&Spencera? Niewielka miejscowość Guenrouët, […]b.gif?host=piwoicydr.wordpress.com&blog=

 

Wyświetl pełny artykuł

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.