Jump to content
Sign in to follow this  
Pierre Celis

[Piwo i Cydr] Recenzja: Cidre bouché de Bretagne Brut, Carrefour

Recommended Posts

Drugi francuz z Bretanii, z równie brzydką etykietą co poprzedni. Tym razem wersja: Brut, czyli bardziej brutalna. Nie będzie tu słodko! Historia cydrownictwa we Francji jest długa i sięga Galów i Rzymian. Niektórzy badacze dowodzą, że owoce niegdyś uprawiano głównie w celach konsumpcji nie bezpośredniej, ale w postaci sfermentowanych płynów. Przypadek francuskiego jabłeczniku zdaje się […]b.gif?host=piwoicydr.wordpress.com&blog=

 

Wyświetl pełny artykuł

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.