Skocz do zawartości
Bigos

[k] kocioł zacierno-warzelny ze stałą temp - 30L lub więcej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

 

Kupię kadź zacierno-warzelny - gdyby dało się wykorzystać na fermentacyjny (z np. drugim dnem) to ok, ale nie jest konieczne, może z mieszadłem ?. Ważne by przede wszystkim można było utrzymać stałą temperaturę grzania, niskie wahania temperatur (wychładzanie)

 

coś na wzór:

http://www.piwo.org/topic/12508-gielda-kadz-zacierno-warzelna-ok-27l-1800w-silvercrest-v2-lcd/

 

Jak nie używany, to gdzie nowy dostanę w podobnych pieniądzach? :)

 

Dzięki za pomoc, propozycje

Pozdrawiam!

Edytowane przez Bigos

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Kupię kadź zacierno-warzelny - gdyby dało się wykorzystać na fermentacyjny (z np. drugim dnem) to ok

 

Przyznam szczerze, że mam problem z oceną tego czego szukasz :) Może chodziło Ci o kadź zacierno-filtracyjną, którą będzie można również wykorzystać jako kocioł warzelny?

Edytowane przez PawelH

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×