Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Planuję uwarzyć stout owsiany z dodatkiem wanilii - i tej wanilii dotyczy własnie moje pytanie. Postanowiłem moczyć trzy rozcięte i pocięte laski wanilii w niewelkiej ilości rumu (Havana Club) przez minimum trzy tygodnie ale mam wątpliwości kiedy to dodać do piwa. Czy na cichą? Jesli tak to na jak długo. A może przy rozlewie razem np. z syropem cukrowym. Mak ktoś jakieś doświadczenie w tej kwestii?

Będę wdzięczny za wszelkie porady.

Edytowane przez danbar

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wielkie dzięki - biorę się do lektury :D

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×