Jump to content
Sign in to follow this  
Marcellus

Whisky stout - prośba o ocene

Recommended Posts

Witam

 

Chciałem uwarzyć whsiky stouta z dobrze wyczuwalnym aromatem torfowym, wg brewtargeta jakieś 15 Blg:

Pale Ale 2,5kg

Wędzony whisky (średni) 15-25 ppm Castle 2kg

Płatki owsiane 0,5kg

Palony jęczmień 0,4kg

Carafa II 0,4 kg

 

Chmiel tylko na goryczkę

Marynka 50 gr. gr 60 min

 

drożdże

Danstar Nottingham - Ale Yeast

 

Pytanie czy słodu whisky za dużo czy za mało? Czy jeszcze coś zmodyfikować?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Słodu Whisky jest w sam raz. Będzie wyraźnie czuć nuty wędzone. Sypnij coś na smak w 20'. Nie zaszkodzi. Poza tym jest OK :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.