Jump to content
Sign in to follow this  
Pierre Celis

[Docent] Dziadek Mróz – lodówka vs tapczan

Recommended Posts

DedMorozДед Мороз/Dziadek Mróz to pierwszy polski stout imperialny. Uwarzony został w Browarze Artezan z inicjatywy łódzkiej Piwoteki Narodowej. Jego premiera miała miejsce 8 grudnia 2012 roku. Przeszło dwa lata później przyszedł czas na degustację dwóch egzemplarzy – jeden z nich był trzymany cały czas w lodówce, drugi natomiast w temperaturze pokojowej. Jak zmienił się przez ten czas Dziadek i czy w ślepym teście da się zauważyć różnicę w warunkach przechowywania? Zapraszam do oglądania!

b.gif?host=polskieminibrowary.pl&blog=14

Wyświetl pełny artykuł

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...