Skocz do zawartości
Pierre Celis

[Docent] Dziadek Mróz – lodówka vs tapczan

Rekomendowane odpowiedzi

DedMorozДед Мороз/Dziadek Mróz to pierwszy polski stout imperialny. Uwarzony został w Browarze Artezan z inicjatywy łódzkiej Piwoteki Narodowej. Jego premiera miała miejsce 8 grudnia 2012 roku. Przeszło dwa lata później przyszedł czas na degustację dwóch egzemplarzy – jeden z nich był trzymany cały czas w lodówce, drugi natomiast w temperaturze pokojowej. Jak zmienił się przez ten czas Dziadek i czy w ślepym teście da się zauważyć różnicę w warunkach przechowywania? Zapraszam do oglądania!

b.gif?host=polskieminibrowary.pl&blog=14

Wyświetl pełny artykuł

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się


×