Jump to content
MalinowyNos_pl

Piwo z Brew Kitu - Golden Ale - Gozdawa

Recommended Posts

Jest sporo błędów. Cukier do rehydratacji i bełtanie? Odsyłam do wiki. Brzęczka? Temperatura raczej poniżej 20'C. Przydałoby się trochę informacji na temat sposobów dezynfekcji. Strasznie błotniste to piwo. 10 dni i piwo gotowe? Stanowczo za krótko. Ja witbiera czy inne pszeniczne robie 14 dni co jest rekordem. Piwa, które powinny być klarowne warto przetrzymać około 3 tyg. Później mamy mniej osadu w butelkach.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mało merytorycznie, zanim zaczniesz cokolwiek kręcić i uczyć innych poczytaj wiki i sam się doucz. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.