Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, przedstawiamy nasze pierwsze nagranie z producji piwa z brew kitu, czekamy na Wasze opinie co i jak ewentualnie możemy następnym razem zmienić/ poprawić :)

http://www.malinowynos.pl/article/detail/47/piwo-z-brew-kitu-golden-ale-gozdawa

 

 

 

Pozdrawiamy,

Zespół Malinowego Nosa

post-10168-0-20041700-1425224065_thumb.jpg

post-10168-0-79716200-1425224077_thumb.jpg

post-10168-0-75704000-1425224088_thumb.jpg

post-10168-0-16609500-1425224101_thumb.jpg

post-10168-0-35389300-1425224116_thumb.jpg

Edytowane przez MalinowyNos_pl

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jest sporo błędów. Cukier do rehydratacji i bełtanie? Odsyłam do wiki. Brzęczka? Temperatura raczej poniżej 20'C. Przydałoby się trochę informacji na temat sposobów dezynfekcji. Strasznie błotniste to piwo. 10 dni i piwo gotowe? Stanowczo za krótko. Ja witbiera czy inne pszeniczne robie 14 dni co jest rekordem. Piwa, które powinny być klarowne warto przetrzymać około 3 tyg. Później mamy mniej osadu w butelkach.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Mało merytorycznie, zanim zaczniesz cokolwiek kręcić i uczyć innych poczytaj wiki i sam się doucz. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×