Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Siemacie!

 

Przyszedł w końcu ten czas, że po długim czasie obserwowania forum, wertowania internetów i gościnnym warzeniu u znajomego, doszło do zakupów i pierwsze koty za płoty. Prywatnie: Adam, mąż, tata dwójki pociech, mieszkam w Rogalinie pod Poznaniem. Piwo to nie moja pierwsza styczność z fermentacją, od kilku lat z większym lub mniejszym powodzeniem robię wina domowe, zarówno owocowe jak i gronowe. Aktualnie jestem po pierwszym warzeniu (2015-02-15) Dry Stout 12°Blg (twojbrowar) + S-04, który wyszedł mi 13°Blg i tak już zostawiłem, fermentacja wystartowała, reszta już nie tutaj :)

 

Pozdrawiam,

Adam

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Grono piwowarów z wielkopolski się powiększa ;) Życzę udanych warek, pozdrawiam ;)

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Witamy, jak już tego stouta zabutelkujesz, to przynieś parę butelek do depozytu w Piwnej Stopie.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się


×