Skocz do zawartości

mapa styli piwnych


amap

Rekomendowane odpowiedzi

Fajne zestawienie, dobre opisy, prosta i czytelna kategoryzacja.

 

Choć jest parę elementów, które wzbudziło we mnie zdziwienie:

- "Nowofalowy" lager i przykład: książęce jasne ryżowe.

- Wyciągnięcie stoutu ostrygowego jako osobna kategoria?

- Lubuskie pszeniczne jako lager? Kiedyś faktycznie było to piwo dolnej fermentacji, ale w zeszłym roku zmieniono wizualną oprawę piwa oraz recepturę i z tego co mi wiadomo, robią to na górnej fermentacji.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.