Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo!

I ciekawe ciekawostki - np. o wymrażanym koźlaku ze Zduńskiej Woli pierwsze słyszę.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Fajne zestawienie, dobre opisy, prosta i czytelna kategoryzacja.

 

Choć jest parę elementów, które wzbudziło we mnie zdziwienie:

- "Nowofalowy" lager i przykład: książęce jasne ryżowe.

- Wyciągnięcie stoutu ostrygowego jako osobna kategoria?

- Lubuskie pszeniczne jako lager? Kiedyś faktycznie było to piwo dolnej fermentacji, ale w zeszłym roku zmieniono wizualną oprawę piwa oraz recepturę i z tego co mi wiadomo, robią to na górnej fermentacji.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Ogólnie trochę amatorszczyzną zalatuje. Mapą styli bym tego nie nazwał, bardzo na wyrost określenie. Jedyne co mi się podoba, to interaktywność.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się


×