Skocz do zawartości
Bergie

27. Historical Beer/Piwo historyczne: Grodziskie

Rekomendowane odpowiedzi

Nisko lecz zauważalnie przyprawowy, ziołowy, kwiatowy smak chmielu

Ja bym napisał niski lecz zauważalny (...)smak chmielu

 

Ogólnie dobra robota!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Nisko lecz zauważalnie przyprawowy, ziołowy, kwiatowy smak chmielu

Ja bym napisał niski lecz zauważalny (...)smak chmielu

 

Ogólnie dobra robota!

 

Aaa, faktycznie, dzięki za podpowiedź do korekty :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

umiarkowanie twardą i siarczanową wodę

Tak przy okazji:

woda zawierała ok. 55 ppm Cl, pH = 7,0, twardość ogólna 29 on (517 ppm CaCO3), twardość niewęglanowa 9 on (160 mg CaCO3), zasadowość 7,2 mval/l (360 ppm CaCO3)

Edytowane przez Jacenty

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×