Jump to content

Brown Ale ocena


beleg
 Share

Recommended Posts

Witam

Zamierzam uwarzyć pierwsze brown, ułożyłem recepturę na 22l wg ProMash powinno być:

13 blg

40 ebc

33 ibu

 

zasyp:

monachijski 24 1kg

pale ale 2,6kg

płatki owsiane 0,4kg

karmelowy 30 strzegom 0,5kg

pszeniczny 0,4kg

czekoladowy 400 strzegom 0,2kg

karmelowy 600 strzegom 0,1 kg

 

Zacieranie infuzyjne 67C

Chmiele:

60 min chalenger 30g

0 min EKG lub chalenger 25g

 

Jest to wariacja na temat brown porter w którym karmelowość powinna dominować, jednak czy z ilością karmeli nie przesadziłem?

W założeniu piwo ma leżakować po zabutelkowaniu ok. 3 miesiące i dopiero po tym czasie będzie degustowane.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.