Jump to content

Pomoc w obliczeniach


parztwarz
 Share

Recommended Posts

Witam,

długo zabierałem się za moją drugą warkę i skarciło mnie to. Otóż wygasła mi licencja na BS2 (można to jakoś objeść?) a miałem już prawie gotową recepturę na APA. Pomóżcie obliczyć IBU ekstrakt i w ogóle co sądzicie o tym.

Zasyp:

4kg Pale Ale

1kg Cara Red

zacieranie w 65st C 55 min

wysłodziłem do 2 BLG

gotowanie 60 min

chmielenie

1 min - 40g taurusa

30 min- 10 Iunga

45 min - 15 g taurusa

planowanie 50 g citry na zimno

 

dzięki za pomoc !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.