Skocz do zawartości

Użycie gęstwy po wędzonym


Jacpil

Rekomendowane odpowiedzi

Nie będzie posmaków, aby być na 100% pewnym - przepłucz gęstwę.

Od siebie dodam - 100% wędzonej pszenicy to horror filtracja - wiem co mówię, praktykowałem. Może z kg pilzna, albo pale ale...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.