Skocz do zawartości

coś w stylu Nałęczowskiego


bnp

Rekomendowane odpowiedzi

  • 7 miesięcy temu...
Drożdże dolne np któreś saflagery. Fermentacja w ok 10°C.

Przed zabutelkowaniem 500-1000g cukru - popróbuj - za pierwszym razem dałbym 500g.

ło Jezusie, kilo cukru do refermentacji na 20 L :D potem dojrzewanie w bunkrze, a otwieranie przy użyciu zdalnie sterowanego robota saperskiego

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.