Jump to content

słody karmelowe


marny_popis
 Share

Recommended Posts

Witam szanowne grono piwowarów, jest to mój perwszy post więc proszę o wyrozumiałość jeżeli coś będzie nie tak. Mianowicie mam zamiar uwarzyć moje pierwsze ciemne piwo (robust porter) z zacieraniem, (robiłem juz jasne), mam juz recepturęi skład tylko chciałem zapytac kiedy dodać słody karmelowe Strzegom 300 i 600 czy od samego początku czy pod koniec jak palone i czekoladowe. Z góry dzięki za pomoc

Link to comment
Share on other sites

Jak pierwszy jak już jest 31 :-)?

A kiedy walka skoro jest ważenie ?

 

Panowie dajcie spokój już z tymi docinkami, kolega zadał konkretne pytanie, otrzymał odpowiedź, więc po co zaśmiecać wątek nic nie wnoszącymi postami.

Więcej merytoryki mniej upierdliwości.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.