Jump to content
Sign in to follow this  
marny_popis

słody karmelowe

Recommended Posts

Witam szanowne grono piwowarów, jest to mój perwszy post więc proszę o wyrozumiałość jeżeli coś będzie nie tak. Mianowicie mam zamiar uwarzyć moje pierwsze ciemne piwo (robust porter) z zacieraniem, (robiłem juz jasne), mam juz recepturęi skład tylko chciałem zapytac kiedy dodać słody karmelowe Strzegom 300 i 600 czy od samego początku czy pod koniec jak palone i czekoladowe. Z góry dzięki za pomoc

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok nie czepiajmy się:) z tego co pamiętam to pierwszy załorzony przeze mnie, może sie myle bo dawno nie pisałem na forum, ale nie ważne ważne że uzyskałem odpowiedź na pytanie, zamykam temat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dzieki, w sobote wazenie to jeszcze moze cos ciekawego wpadnie, mam slody na 2 razy takze raz zrobie na poczatku a pozniej na koniec to bede mial porownanie:) a piwko i tak sie wypije:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak pierwszy jak już jest 31 :-)?

A kiedy walka skoro jest ważenie ?

 

Panowie dajcie spokój już z tymi docinkami, kolega zadał konkretne pytanie, otrzymał odpowiedź, więc po co zaśmiecać wątek nic nie wnoszącymi postami.

Więcej merytoryki mniej upierdliwości.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niech bedzie zacieranie

 

Kolega miał na myśli błąd w pisowni: napisałeś ważenie zamiast warzenie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.