Jump to content

Warzelnia 60 litrów


manitu
 Share

Recommended Posts

Kosztów jeszcze nie liczyłem. Jak policzę to dam znać.

Z osadowego do fermentora brzeczka transferowana jest pompką. Takie rozwiązanie jest bardzo wygodne. Wymiennik spisuje się znakomicie.

Co do kotła zacierno-warzelnego, to są to dwa gary połączone górnym kołnierzem. Przestrzeń między nimi wypełniona jest olejem grzewczym. Wlaliśmy tam 20 litrów oleju.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Jak piwo będzie wychodzić takie jak zrobiony jest browar to będą same GCH.

Niestety super sprzęt nie gwarantuje super piwa. Poza tym ważniejsza  od zacierania jest fermentacja.  Ale sprzęt jak najbardziej super. Widzę że kolego z moich okolic  POZDRO 

Edited by morfitru75
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.