Skocz do zawartości

Salsa w stylu Tex-Mex


scooby_brew

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki :) Lubie nachos z salsą pomidorową ale w Polsce to zawsze jadłem/serwowałem znajomym z salsą ze słoika, pełną skrobii, barwników i konserwantów bo ma roczny termin przydatności. W sumie niby wiadomo z czego to jest zrobione ale nigdy nie wpadłem na to żeby samemu zrobić ze zdrowych produktów.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

sok z 1 zielonej cytryny

 

Sądząc po zdjęciu chodzi o limonkę, tak?

Edit.

Zrobione :) . Lubie taka prostotę w kuchni. Trochę za dużą garść kolendry wziąłem i zdominowała na razie smak ale może się ułoży. Z braku jalapeno użyłem ostrej chili więc na pewno do oryginału mojej salsie brakuje ale i tak całkiem smaczna :)

Edytowane przez JacekKocurek
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.