Skocz do zawartości
scooby_brew

Salsa w stylu Tex-Mex

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki :) Lubie nachos z salsą pomidorową ale w Polsce to zawsze jadłem/serwowałem znajomym z salsą ze słoika, pełną skrobii, barwników i konserwantów bo ma roczny termin przydatności. W sumie niby wiadomo z czego to jest zrobione ale nigdy nie wpadłem na to żeby samemu zrobić ze zdrowych produktów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

sok z 1 zielonej cytryny

 

Sądząc po zdjęciu chodzi o limonkę, tak?

Edit.

Zrobione :) . Lubie taka prostotę w kuchni. Trochę za dużą garść kolendry wziąłem i zdominowała na razie smak ale może się ułoży. Z braku jalapeno użyłem ostrej chili więc na pewno do oryginału mojej salsie brakuje ale i tak całkiem smaczna :)

Edytowane przez JacekKocurek

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×