Skocz do zawartości
Krzysztof Leśniewski

Witam z Pałuk

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie witam wszystkich... Zaczynam dopiero przygodę z domowym piwem. Nie licząc podpiwków, które robię systematycznie...o domowym wyrobie piwa tylko czytałem...Stwierdziłem, że czas zacząć robić swoje...Tym bardziej, że zbiegło sie to z widowiskiem historycznym w, którym jestem odpowiedzialny za karczmę wiec chcąc nie chcąc i tak muszę nabyć wiedze i sprzęt...jako wyszynk w karczmie będzie podpiwek. Moją pasją jest gotowanie, wyrób wędlin, serów i zbieranie książek z recepturami, technologicznymi związanymi z przetwórstwem spożywczym...oraz propagowanie kuchni pałuckiej i regionalnej.

Krzysztof - Lesniak

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Cześć i czołem! Widzę że również lubisz dobre jedzenie ;) witamy w klubie.

 

Na dzień dobry mam pytanie o ksiażki - możesz coś polecić w dziedzinie technologi serowarstwa, ale bardziej użytecznej w domowych warunkach? Bo jeśli w kwestii przepisów to nie problem, to gorzej jeśli chodzi o informacje o ich dojrzewaniu.

 

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...