slepov 0 Posted August 19, 2014 Witam! Jako że planuję budowę nowej instalacji, mam do sprzedania dwa garnki z stali nierdzewnej po systemie HERMS, który budowałem jako prototyp do pracy magisterskiej. Jeden z garnków służył za kadź zacierną a drugi za zbiornik gorącej wody i kadź warzelną. Przerobione w sposób następujący: - mufy 6/4 cala na grzałki z tyłu - nyple 1/2 cala na spodzie - podwójne nyple 1/2 cala u góry z lewej około 10 cm od górnej krawędzi - zbiornik gorącej wody posiada dodatkowo z prawej strony dwa podwójne nyple 1/2" na wężownicę (stojak podtrzymujący wężownicę gratis!) - mufy 1/2" z tyłu/lewej na osłony czujników temperatury - pionowa rurka 6 mm zakończona króćcem do podłączenia czujników ciśnienia (pomiar objętości) Dodatkowo dorzucam trochę armatury nierdzewnej (kolanka, króćce, trójniki) lecz nie koniecznie w ilościach pokazanych na zdjęciu, gdyż był to tylko prototyp i został rozłożony na części, a nie pamiętam czy wszystko jest dalej na miejscu. Całość w całkiem dobrym stanie, lecz ze względu na to że były z cienkiej blachy są trochę pofałdowane przy spawach. Jeden posiada dospawaną łatę z tyłu (przy mufie 1/2"). Garnki posiadają pokrywy z wycięciami na pionowe rurki do systemu pomiaru objętości. Za odpowiednią dopłatą mogę odsprzedać wężownicę z rurki karbowanej z stali nierdzewnej, sito (umieszczone na 10 mm podwyższeniu), gruszkę CIP oraz stół z profili perforowanych. Grzałki, pompy, elektrozawory, studzienki termometrów nie wchodzą w skład zestawu. Cena za całość: 750 zł Cena oddzielnie: do negocjacji Elementy, o których wspomniałem wcześniej: cena do negocjacji. Do odbioru osobiście w Sopocie. Dostarczenie w inne miejsca Trójmiasta, Katowic i okolic (prócz stołu) po uprzednim kontakcie telefonicznym. Możliwa wysyłka na koszt i ryzyko kupującego Dodatkowo reklama Zajmuję się projektowaniem systemów HERMS, RIMS opartych na Brewtroller 2.4 (inne według życzenia) Mogą być to systemy w pełni automatyczne, manualne, elektryczne bądź z elementami pneumatyki. Mogę wykonać zbiorniki "pod wymiar". Wykonuję szafy sterownicze, same lub wraz z montażem elementów, a także nietypowe elementy z tworzyw sztucznych i metalu. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany mogę na zamówienie wykonać płytkę Brewtroller V2.4 (inne wersje - proszę o kontakt). Niedługo w ofercie - tanie płynowskazy (rurka z tworzywa lub szkła) oraz czujniki objętości wkręcane bezpośrednio pod zbiornik lub płynowskaz. Kontakt: mail: slepowronski.a@gmail.com tel: 883-336-388 PW Sposób dostawy: Odbiór osobisty Koszt dostawy: 0,00 Stan: używany Oceń stan: 4 rysunki + modele 3D.rar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Udo Grubbe 19 1 Items Posted October 24, 2014 Nie widać zdjęć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GB... 161 1 Items Posted October 24, 2014 Zrób fermentor stożkowy z nierdzewki pojemność ok 50 litrów Quote Share this post Link to post Share on other sites