waz 1 Posted August 9, 2014 Czy w Kauflandzie wymagają dowodu zakupu butelek w ich sklepie? Bo w Auchan żądają paragonu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Malinowy 117 1 Items Posted August 9, 2014 U nas nie wymagają, ale kasy nie oddają tylko można tym kwitem zapłacić w kasie. Chyba, że akurat kupiłeś tyle samo piwa to oddają kasę, ale bardzo niechętnie. Wysłane z Nokii 3210 za pomocą kodów SMSowych Quote Share this post Link to post Share on other sites
korzen16 272 Posted August 9, 2014 U nas nie wymagają, ale kasy nie oddają tylko można tym kwitem zapłacić w kasie. U mnie tak samo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TeDy_beer 6 1 Items Posted August 9, 2014 Są kauflandy wyposażone w skupomaty, a pieniądze można odebrać w informacji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
waz 1 Posted August 9, 2014 No właśnie u mni jest automat. A nie wiecie czy łyknie po piwku którego w kauflandzie nie ma na pułkach? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Faszysta Rasista Homofob 108 1 Items Posted August 9, 2014 Jak powiesz, że pochodzi z zapasów dywizji (najlepiej pancernej), to na pewno przyjmom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Malinowy 117 1 Items Posted August 10, 2014 No właśnie u mni jest automat. A nie wiecie czy łyknie po piwku którego w kauflandzie nie ma na pułkach? Jeśli kształt jest typowy to łyknie, ja kiedyś jak jeszcze nie warzyłem to tak oddawałem butelki po piwach z Czech, teraz butelki są na wagę złota:-) Wysłane z Nokii 3210 za pomocą kodów SMSowych Quote Share this post Link to post Share on other sites
Swiaderny 77 1 Items Posted August 10, 2014 Automaty łykają sporo butelek, ale oddają tylko 30 gr a nie 35.. Oddaję tam butelki których już nie mam siły myć trzeci raz, bo coś przyschniętego w środku To czego nie przyjmie automat ląduje w pojemniku na szklaną stłuczkę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kacper778 0 Posted July 22, 2018 Czy nadal przyjmują butelki w Kauflandzie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
muran 1 Posted July 22, 2018 (edited) W większości masz butelkomaty, czy jak to tam nazywają. 0,30 pln/szt. Edited July 22, 2018 by muran Quote Share this post Link to post Share on other sites