donicjusz 4 Posted August 7, 2014 Witam. Chciałbym zapytać kolegów czy nie mają do sprzedania kapslownicy stołowej w dobrym stanie technicznym z regulacją wysokości. Może być grifo raczej nie hd jak dla mnie za droga a i warzę piwo raz na miesiąc więc to raczej rzadko. Piszę bo mam Gretę i zaczyna mi ciąć szyjki tragedii nie ma ale co stołowa to stołowa...gdyby ktoś miał w rozsądnych pieniądzach proszę o kontakt. Z poważaniem Donicjusz Quote Share this post Link to post Share on other sites
WiHuRa 583 1 Items Posted August 7, 2014 Witaj, Napisz skąd jesteś, może ktoś z okolicy się zgłosi i będzie prościej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
manowar 22 Posted August 7, 2014 (edited) http://www.piwo.org/topic/14513-kapslownica Jacekr miał Ornelię za 55 - od Wajchy Grifo jest już u mnie Edited August 7, 2014 by manowar Quote Share this post Link to post Share on other sites
donicjusz 4 Posted August 13, 2014 temat nieaktualny, do zamknięcia. Quote Share this post Link to post Share on other sites