darth_y2k 4 Posted August 5, 2014 Cześć Znalazłem w piwnicy 24 lub 25 butelek o pojemości (chyba) 0,33l z lat 70-tych zamykanych na sprężynę. Dwie są białe, a reszta brązowe. Jedna nie ma sprężyny. Przeleżały pewnie ze 35 lat w ciepłej piwnicy (blok). Do wymiany z całą pewnością są uszczelki - widziałem, że są dostępne w sklepach z akcesoriami piwowarsko - winiarskimi. Zanim je wyrzucę (to zawsze można zrobić) chciałem się zorientować czy ktoś by ich nie przygarnął za symboliczne dobre piwko (może być domowe). Jestem z Poznania i wolałbym oddać je komuś lokalnie z ręki do ręki. Wysyłka w skrajnych przypadkach też może wejść w rachubę. Na zamieszczonym zdjęciu kilka z nich. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Browariat 19 Posted August 5, 2014 Jestem z Poznania. Wezmę. Napisz proszę gdzie podjechać z numerem telefonu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darth_y2k 4 Posted August 6, 2014 UWAGA UWAGA Oferta już nieaktualna. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites