spokojny 0 Posted August 2, 2014 Witam, z powodu przeprowadzki mam do sprzedania taki zestaw: -słód Pilzeński 5kg, -słód Monachijski 1kg, -słód Wiedeński 1,4kg, -słód Carahel 300g, -chmiel granulat Lubelski 25g, -chmiel granulat marynka 25g, Kupiłem na wiosnę większy zapas, udało się nastawić parę fajnych warek ale teraz musze się przeprowadzić i wygląda na to, że nie będę miał w najbliższym czasie możliwości dalszego warzenia a ktoś może z tego mieć większy pożytek. Słody są ześrutowane, szczelnie zapakowane i przechowywane w ciemnym, suchym miejscu, chmiel szczelnie zamknięty i w lodówce. Do tego dorzucam około 100 czystych butelek. Najlepiej odbiór osobisty w Łodzi lub Warszawie (Śródmieście lub Bemowo) Cena 35 złotych. PW lub 504780888 (jak nie mogę odebrać proszę o sms) Sposób dostawy: Odbiór osobisty Koszt dostawy: 0 Data ważności: 2014 Quote Share this post Link to post Share on other sites
manowar 22 Posted August 3, 2014 Cześć - w sumie chętnie wstępnie przygarnę. Powiedz mi do kiedy trzeba odebrać pakę i czy butelki są zupełnym luzem i muszę sobie coś ogarnąć czy może masz je np. w kartonach. Odebrałbym osobiście z Bemowa raczej. Quote Share this post Link to post Share on other sites